Hvorfor LakrisTe?

Vi har blitt forelsket i lakristeen til Østerlandsk Thehus. Hovedgrunnen til det er at teen smaker det samme som den lukter, nemlig lakris. Smaken er så god og unik at alle vi har servert den til spør hvor vi har kjøpt den. Ettersom det nesten ikke er forhandlere i Norge bestemte vi oss for teste markedet, men med en litt annen vri. Østerlandsk Thehus har ekstremt mange produkter å by på, men vi vil fokusere på vår favoritt te; lakristeen. Vi har laget vårt eget merke LakrisTe og forhandler Østerlandsk Thehus sine lakriste produkter.

I tillegg er det sunt og for de fleste med en søtsmak som gjør at du ikke trenger å tilsette sukker 🙂

 

Hva gjør teen spesiell?

Lakriste er en av Østerlandsk Thehus oppskrifter. Det som utgjør hele forskjellen er at det ikke brukes te som vi kjenner den fra teplanten Camilia Sinensis, derimot er teen en ren urtete som bare består av de aller beste ingrediensene som lakrisrot, stjerneanis, anis frø, fennikel, appelsinskall, kanel og chili, en sammensetning som i den grad gir smak og fylde.

Østerlandsk Thehus

En marinesoldat dro ut og kom hjem som Te-kjøpmann. I 1887 deltok en dansk marinesoldat i 50-års jubileet for Dronning Victorias kroning i England. I London bød det engelske admiralitet på en kopp te, som gjorde et uforglemmelig inntrykk på den unge Søren Vilhelm Jacobsen. Han tok en dåse av den vidunderlige te med seg hjem til Danmark og grunnla Østerlandsk Thehus. 

Les mer om Østerlandsk Thehus.